Hemgjorda potatischips

Ingredienser

En plåt
5-6 potatisar
2-3 msk olja
Flingsalt

Gör så här

Gör så här
Sätt ugnen på 150 grader.

Tvätta potatisen, skiva den i tunna skivor med en osthyvel och lägg bitarna på hushållspapper för att ta bort överflödig vätska.

Lägg potatisskivorna på en ugnsplåt täckt med bakplåtspapper. Ringla över olja. Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter eller tills dess att chipsen fått fin färg.

Ta ut chipsen och lägg dem på ett hushållspapper för att ta bort överflödig olja.

Krydda med valfri krydda eller bara vanligt flingsalt!

För er Viktväktare:

Mitt WW: Grön 17, Blå 17, Lila 8 för hela plåten om man använde 5 potatisar och 2 msk olja.

SmartPoints Flex: 17 SP Flex för hela plåten om man använde 5 potatisar och 2 msk olja.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.