125 g smör
1,5 dl socker
3 dl havregryn
1 dl kokos
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
1 msk vetemjöl
2 dubbeldajm
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål. Tillsätt ägget och det smälta smöret. Rör ihop till en jämn smet.
3. Hacka dajmen och blanda ned den i smeten. Klicka ut smeten i 30 bakformar och grädda ca 15 minuter tills de får färg. Låt svalna helt innan de lossas från formarna.
30 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk