350 g torskfärs
250 g laxfärs
1 röd chili
1 knippe dill
1 knippe gräslök
2 ägg
1 l grädde
1 dl mjölk
2 dl ströbröd
1/2 tsk salt
350 g smör
1 kg mjölig potatis
•Lägg färsen i en skål
•Kärna ur och finhacka chilin samt dill och gräslök
•Blanda resterande ingredienser och cirka hälften av grädden (ska vara ganska lös men ska samtidigt kunna formas till biffar)
•Bryn dem i rikligt med smör tills dem är gyllenbruna
•Avsluta i ugnen på 160 ° tills dem har en inre temperatur på 63 grader (cirka 15 minuter)
------------------------------
•Koka potatisen
•Sila och låt den ånga av någon minut
•Krossa och vispa ner mjölk, grädde och smör tills du fått ett fluffigt mos.
Lycka till! Smaklig måltid.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…