Havets wallenbergare med potatispuré och skirat smör!

Ingredienser

350 g torskfärs
250 g laxfärs
1 röd chili
1 knippe dill
1 knippe gräslök
2 ägg
1 l grädde
1 dl mjölk
2 dl ströbröd
1/2 tsk salt
350 g smör
1 kg mjölig potatis

Gör så här

•Lägg färsen i en skål
•Kärna ur och finhacka chilin samt dill och gräslök
•Blanda resterande ingredienser och cirka hälften av grädden (ska vara ganska lös men ska samtidigt kunna formas till biffar)
•Bryn dem i rikligt med smör tills dem är gyllenbruna
•Avsluta i ugnen på 160 ° tills dem har en inre temperatur på 63 grader (cirka 15 minuter)
------------------------------
•Koka potatisen
•Sila och låt den ånga av någon minut
•Krossa och vispa ner mjölk, grädde och smör tills du fått ett fluffigt mos.

Lycka till! Smaklig måltid.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.