4p
10 st mindre potatisar, kokta och skivade
3 msk vitvinsvinäger
1.5 msk grovkorning senap
3 msk rapsolja
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 påse bladspenat
2 st äpple. gärna syrligt, hackade
0.5 st prjolök
200 g gravad lax, hellst i bit, tärnad 2x2 cm. Men färdigskivad fungerar också.
1. Blanda ihop vinäger, senap, olja och smaka av med salt och peppar.
2.Vändruntdenskivadepotatisenisenapsvinägretten, låt dra en stund.
3. Tärna äpple, strimla purjolök och vänd ner med spenaten i potatissalladen.
4. Tärna gravlaxen i 2x2 cm bitar. Halstra laxen och toppa salladen med den, dill och citron.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng