Halstrad gravlaxsallad med senapsdressad potatis

Ingredienser

4p

10 st mindre potatisar, kokta och skivade
3 msk vitvinsvinäger
1.5 msk grovkorning senap
3 msk rapsolja
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 påse bladspenat
2 st äpple. gärna syrligt, hackade
0.5 st prjolök
200 g gravad lax, hellst i bit, tärnad 2x2 cm. Men färdigskivad fungerar också.

Gör så här

1. Blanda ihop vinäger, senap, olja och smaka av med salt och peppar.

2.Vändruntdenskivadepotatisenisenapsvinägretten, låt dra en stund.

3. Tärna äpple, strimla purjolök och vänd ner med spenaten i potatissalladen.

4. Tärna gravlaxen i 2x2 cm bitar. Halstra laxen och toppa salladen med den, dill och citron.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.