4p
10 st mindre potatisar, kokta och skivade
3 msk vitvinsvinäger
1.5 msk grovkorning senap
3 msk rapsolja
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 påse bladspenat
2 st äpple. gärna syrligt, hackade
0.5 st prjolök
200 g gravad lax, hellst i bit, tärnad 2x2 cm. Men färdigskivad fungerar också.
1. Blanda ihop vinäger, senap, olja och smaka av med salt och peppar.
2.Vändruntdenskivadepotatisenisenapsvinägretten, låt dra en stund.
3. Tärna äpple, strimla purjolök och vänd ner med spenaten i potatissalladen.
4. Tärna gravlaxen i 2x2 cm bitar. Halstra laxen och toppa salladen med den, dill och citron.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…