Pajskal:
15 smulade digestivekex
125 g smält smör
0,5 dl vit sirap
Fyllning:
5 dl hallon
1 dl outspädd hallonsaft
1 dl florsocker
3 äggulor
1 burk Kesella
2 dl vispgrädde
Garnering:
5 dl hallon
citronmeliss
1. Blanda kexsmulor, sirap och smält smör. Tryck ut degen i en pajform.
2. Vispa äggulorna med florsockret tills det är vitt och pösigt. Mosa hallonen. Blanda med hallonsaft och Kesella och blanda ned i äggsmeten.
3. Vispa grädden i en annan bunke. Vänd ned grädden i bärsmeten. Häll upp i pajskalet och ställ i frysen minst 5 timmar.
4. Ta ut hallonpajen ca 30 minuter före servering. Garnera med hallon och citronmelissblad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…