Pajskal:
15 smulade digestivekex
125 g smält smör
0,5 dl vit sirap
Fyllning:
5 dl hallon
1 dl outspädd hallonsaft
1 dl florsocker
3 äggulor
1 burk Kesella
2 dl vispgrädde
Garnering:
5 dl hallon
citronmeliss
1. Blanda kexsmulor, sirap och smält smör. Tryck ut degen i en pajform.
2. Vispa äggulorna med florsockret tills det är vitt och pösigt. Mosa hallonen. Blanda med hallonsaft och Kesella och blanda ned i äggsmeten.
3. Vispa grädden i en annan bunke. Vänd ned grädden i bärsmeten. Häll upp i pajskalet och ställ i frysen minst 5 timmar.
4. Ta ut hallonpajen ca 30 minuter före servering. Garnera med hallon och citronmelissblad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng