Placeholder

Hallonglasspaj

Ingredienser

Pajskal:
15 smulade digestivekex
125 g smält smör
0,5 dl vit sirap

Fyllning:
5 dl hallon
1 dl outspädd hallonsaft
1 dl florsocker
3 äggulor
1 burk Kesella
2 dl vispgrädde

Garnering:
5 dl hallon
citronmeliss

Gör så här

1. Blanda kexsmulor, sirap och smält smör. Tryck ut degen i en pajform.

2. Vispa äggulorna med florsockret tills det är vitt och pösigt. Mosa hallonen. Blanda med hallonsaft och Kesella och blanda ned i äggsmeten.

3. Vispa grädden i en annan bunke. Vänd ned grädden i bärsmeten. Häll upp i pajskalet och ställ i frysen minst 5 timmar.

4. Ta ut hallonpajen ca 30 minuter före servering. Garnera med hallon och citronmelissblad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.