Placeholder

Gunillas kyckling med curry, kokosmjölk och mango

Ingredienser

Kyckling i bitar, ex lårfilé
Lök i bitar, ev dulce i Spanien
Champinjoner i bitar
Curry
Kokosmjölk
Mango

Gör så här

Stek lök och champinjoner, tillsätt curry så den steker med, salt o peppra. Ta rätt mycket curry
Stek kycklingen med salt peppar och curry, Lägg allt i gryta. Häll över kokosmjölk. Smaka av. Ev buljongtärning. Hetta upp med Piri piri eller chiliflakes. Koka ett tag. Tillsätt mango - koka med en stund.
Servera med ris

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.