1 Aubergine
1 Zucchini
1 Gul lök
2 Vitlöksklyftor
1 Burk Krossade tomater
2 st buljongtärningar
1 msk torkad rosmarin
1 msk balsamvinäger
1/2 tsk chilli
1 frp kelda ostsås
1. Sätt ugnen på 225grader
2. Tärna Aubergine, Zucchini och Lök. Fräs detta i en gryta i några minuter.
3. Tillsätt vitlök, krossade tomater, vatten, buljongtärningar, rosmarin, balsamvinäger och chilli. Låt sjuda i några minuter.
4. Rör ner ostsåsen.
5. Varva grönsaksröran med lasagneplattor. Översta & nedersta lagret måste vara grönsaksröra.
6. Tillaga mitt i ugnen den tid som anges på lasagneplattornas förpackning
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Vegansk lasagne
Näringsvärde Kcal: 866 Protein: 32 gram Fett: 36 gram Kolhydrater: 96 gram Tillagning 1. Värm…
Kyckling lasagne Jennys matblogg
Gör så här: Ställ ugnen på 180 grader. Skär kycklingen i lagom små tärningar, och…
Krämig kycklinglasagne Jennys matblogg
Gör så här: Ställ ugnen på 180 grader. Skär kycklingen i lagom små tärningar, och…
KYCKLINGLASAGNE
Gör så här: Hacka löken, riv morötterna och tärna paprikan. Hetta upp oljan i en…
Lasagne med halloumi, spenat och pumpakärnor
Sätt ugnen på 225°C. Skala, dela och finhacka lök och vitlök. Fräs lök och vitlök…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg