100g smör, 2 dl socker, 2ägg, 1/2dl kakao, 2tsk vaniljsocker, 2dl mjöl, 1/2tsk salt , 100gr mjölkchoklad till garnering
Smält smöret i kastrull, låt svalna.Rör net socker och ägg blanda väl, rör ner övriga ingredienser.
Smöra och bröa en ugnstålig form ca 15x25cm häll i smeten, toppa med bitar av chokladen som du trycker ner en bit i kakan, grädda på grillens eftervärme utan lock ca 15min, här gäller det att ha koll, låt svalna en aning, toppa gärna med färska hallon, dajmbitar, servera med glass eller grädde
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng