Gratinerad fläskfilé Jennys matblogg

Ingredienser

Och till den gratinerade fläskfilen,
behöver ni för ca 5-6 portioner :
2 st fläskfile
2 tomater
1 rödlök
1 vitlök
Mozzarella eller 2 dl riven god ost
Färsk basilka
salt och peppar

Gör så här

Gör så här :
Ställ ugnen på 200 grader ,
Putsa fläskfilen, och skär lagom stora bitar, och bryn dessa tills de är färdiga.
salta och peppra under tiden du bryner.
Lägg dem sedan i en ugnsäkerform.
Finhacka tomat, lök, och rör ihop med en pressad vitlök. Salta och peppar!
Grovhacka ned basilika, och rör om i tomatröran och bred ut allt detta över fläskfilen.
Riv rikligt med ost över och gratinera i ugnen tills osten har fått lite fin färg.
Servera med en god potatisgratäng och en sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr