Gräddig köttgryta!

Ingredienser

800 g högrev eller nötkött
500 g blandsvamp
2 gula lökar
1 röd chili
2 vitlöksklyftor
2 paprikor
2 morötter
1 palsternacka
8 dl matlagningsgrädde
1/2 dl kalv eller oxfond, alternativt buljongtärning
2 lagerblad
Salt och peppar

Gör så här

•Ta en gryta och en stekpanna
•Hacka ner alla grönsaker
•Skär ner köttet till grytbitar
•Bryn första hälften och sedan andra hälften av köttet i en stekpanna tillsammans med en klick smör. På så sätt blir det inte för mycket vätska i pannan och köttet blir ordentligt brynt! -•stek först svampen i grytan med lite salt tills nästan all vätska är borta
•I med resterande grönsaker och stek dom lätt -•Lägg i köttet när det är ordentligt brynt
•Häll på grädde och resterande ingredienser •Koka på låg värme i ca en timme tills köttet blivit mört!
Servera med ris och kanske med mitt supergoda bröd som du också hittar bland mina recept!

Lycka till! Smaklig måltid.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.