Glutenfria chokladmuffins

Ingredienser

2 st ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
1.5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 dl margarin, Flytande
3 dl Finax Mjölmix

Gör så här

GÖR SÅ HÄR

1Sätt ugnen på 175º.

2 Vispa ägg och socker pösigt.

3 Tillsätt de torra ingredienserna och tillsätt det smälta avsvalnade fettet.

4 Blanda till en jämn smet och fördela i stadiga muffinsformar.

5 Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter – de ska vara kladdiga inuti.

6 Låt chokladmuffins svalna och dekorera de med florsocker

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.