2 st ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
1.5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 dl margarin, Flytande
3 dl Finax Mjölmix
GÖR SÅ HÄR
1Sätt ugnen på 175º.
2 Vispa ägg och socker pösigt.
3 Tillsätt de torra ingredienserna och tillsätt det smälta avsvalnade fettet.
4 Blanda till en jämn smet och fördela i stadiga muffinsformar.
5 Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter – de ska vara kladdiga inuti.
6 Låt chokladmuffins svalna och dekorera de med florsocker
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…