Glutenfria bananmuffins med kakaonibs och valnötter

Ingredienser

6 muffins

Ingredienser
2 ägg
2 bananer
1 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
en eller två nypor salt

Topping
kakaonibs
valnötter

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Mixa ihop samtliga ingredienser med en stavmixer. Den här använder jag!
2. Fyll i muffinsformar, jag använde mig av silikonformar.
3. Toppa med kakaonibs och krossade valnötter.
4. Grädda i ugnen i ca 20 min. Låt muffinsarna svalna innan du tar ut dem ur formen.

Tips!
Muffinsarna går utmärkt att förvara i kylskåpet och ta fram vid behov. Har ej testat att frysa in dem så vet inte hur det blir, de tog slut innan jag hann testa haha. Om du inte har silikonformar så kan det nog vara bra att pensla formarna med lite kokosolja så inte muffinsen fastnar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.