Fylldsötpotatis med äggröra och avokado

Ingredienser

2 portioner

1 st sötpotatis
2 st ägg
0,5 st avokado
0,5 dl olivolja
havssalt
svartpeppar

Gör så här

Ställ ugnen på 200 grader. Dela sötpotatisen på mitten och lägg halvorna på en plåt med snittytan överst.
Salta, peppra och ringla över olivolja.
Ställ in plåten mitt i ugnen i ca 45 minuter. Känn med en sticka. När de känns mjuka är de färdiga.
Stek äggen under omrörning i olivolja med salt och peppar.
Gröp ur innehållet i mitten av sötpotatishalvorna och skär de i bitar. Stek ihop dom med äggröran en stund.
Skiva upp avokadon.
Fyll sötpotatishalvorna med äggröran, sötpotatisbitarna och avokadoskivorna.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr