Fräsch kycklingsallad

Ingredienser

200 g skivat, grillat kycklingkött utan skinn
½ tunt skivad rödlök
50 g skivade champinjoner
50 g strimlade salladsärter
100 g tärnad mango
strimlad roman- och rucolasallad
100 g halverade körsbärstomater

Dressing:
40 g mosad ädelost
1 msk vitvinsvinäger
1–2 msk vatten
salt och peppar
Servera med: 80 g surdegsbröd, ev. glutenfritt

Gör så här

Blanda alla ingredienser, rör ihop dressingen och häll den över salladen

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr