8 fläskkotletter
salt
svartpeppar
3 dl vispgrädde
2 dl crème fraîche
0,5 msk soya
1,5 msk köttfond
1. Sätt ugnen på 125 grader.
2. Lägg kotletterna i en ugnsform. Krydda medd salt och ordentligt med svartpeppar.
3. Blanda grädde, crème fraîche, soya och fond och häll detta över kotletterna. Gratinera 1,5 timme.
4. Om kotletterna inte är helt täckta av sås kan du ösa dem då och då under tillagningen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk