500 g fläskfilé
1 gul lök
1 köttbuljongtärning
2 msk senap
2 dl grädde
2 dl crème fraîche
1 vitlöksklyfta
0,5 dl persilja
0,5 dl gräslök
syltlök
1. Skär fläskfilén i ca 1 cm tjocka skivor och stek dem i panna med litet smör. Ställ åt sidan.
2. Fräs lök och vitlök samt tillsätt resterande ingredienser. Ta så mycket syltlök du vill ha. Lägg sist i filén och låt allt småputtra ca 10 minuter.
3. Servera med ris, pasta eller potatis och en sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk