2 fläskfiléer
salt
peppar
grillkrydda
färska champinjoner
1 burk champinjoncrème
riven ost
persilja
Sås:
steksky
2 dl vatten
2 dl grädde
2 dl crème fraîche
1 köttbuljongtärning
2 klyftor vitlök
4 msk rödvin
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Stek filéerna och krydda med salt, peppar och grillkrydda. Använd skyn och tillsätt vatten.
3. Gör såsen på skyn, grädde, crème fraîche, buljong, pressad vitlök och vin.
4. Lägg filéerna i en form. Lägg på skivade champinjoner och bred på champinjoncrème. Häll över såsen och riven ost.
5. Tillaga i ugnen 20 - 30 minuter. Strö över färsk persilja.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…