Fläskfilé tikka masala!

Ingredienser

400 gram fläskfilé
1 st röd paprika
4 dl grytbas red curry
2 dl matyoghurt
Jasminris
färsk koriander

Gör så här

Koka riset. Skär köttet i bitar och stek i smör. Tillsätt såsen och låt koka 4-5 minuter. Strimla paprikan och tillsätt i slutet av koktiden. Servera med ris och yoghurt och garnera med koriander.

(Jag hade i grädde och lite röd currypaste för att få mer sås).

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.