500 g fläskfilé
3 dl grädde
2 - 3 msk dragon
salt
peppar
smör
1. Skär fläskfilén i ca 1 cm tjocka skivor. Stek dem i panna och lägg upp på tallrik.
2. Häll grädden i stekpannan och tillsätt dragon. Smaksätt med salt och peppar, låt såsen koka upp och lägg tillbaka köttet i såsen. Låt allt sjuda ca 5 minuter.
3. Servera med kokt potatis och grönsaker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk