0,5 fläskfilé i skivor, ca 10 bitar
2,5 dl crème fraîche
2 msk kapris
2 msk dijonsenap
1 gul lök
1 msk kalvfond + steksky
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Ansa fläskfilén och skär i skivor. Stek dem och krydda med salt och peppar. Lägg i en ugnsfast form och spara stekskyn.
3. Hacka kapris och lök i småbitar och blanda med senap och crème fraîche. Vispa stekskyn med litet vatten och blanda i. Bred smeten över köttet.
4. Tillaga i ugnen ca 20 minuter. Servera med kokt potatis och tomatsallad.
2 - 3 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng