Placeholder

Fläskfilé med senap, kapris och lök

Ingredienser

0,5 fläskfilé i skivor, ca 10 bitar
2,5 dl crème fraîche
2 msk kapris
2 msk dijonsenap
1 gul lök
1 msk kalvfond + steksky

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Ansa fläskfilén och skär i skivor. Stek dem och krydda med salt och peppar. Lägg i en ugnsfast form och spara stekskyn.

3. Hacka kapris och lök i småbitar och blanda med senap och crème fraîche. Vispa stekskyn med litet vatten och blanda i. Bred smeten över köttet.

4. Tillaga i ugnen ca 20 minuter. Servera med kokt potatis och tomatsallad.

2 - 3 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.