2 fläskfiléer, ca 1,3 kg
1 gul lök
200 g färska champinjoner
1 äpple
1 + 1 + 1 dl vatten
2 tsk kinesisk soya
2,5 dl mellangrädde
salt
svartpeppar
vitpeppar
1. Skala och hacka löken. Skiva champinjonerna. Skala och hacka äpplet.
2. Skär fläskfiléerna i ca 2 cm tjocka skivor. Krydda filébitarna med salt och vitpeppar på ena sidan och salt och grovmalen svartpeppar på den andra.
3. Bryn hälften av köttet i en stekpanna. När de är genomstekta, tillsätt 1 dl vatten. Häll över filén i en stekgryta. Gör samma sak med andra hälften av köttet.
4. Sätt stekgrytan på plattan och värm upp. Tillsätt grädden och krydda med soya och ev mer salt.
8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…