1 gul lök
2 dl crème fraîche 34%
1 dl mjölk eller grädde
1 msk dijonsenap
0,5 dl hackad persilja
1 fiskbuljongtärning
600 g torskfilé
1. Hacka och bryn löken och blanda den med övriga ingredienser, förutom torsken.
2. Koka upp såsen. Skär fisken i cm-stora tärningar och lägg den i såsen. Koka 5 - 6 minuter på svag värme.
3. Servera med ris eller potatis och grönsaker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…