Placeholder

Fiskgryta med Potatis

Ingredienser

5 dl Fisk Och Skaldjurssoppa (skärgårds soppa)
1 st Höns Och Grönsaksbuljong
600 g Fryst Tärnad Torsk Och Lax
300 g Frysta Räkor
1 st Förpackning Frysta Rotfruktmix (ca 550g)
4 msk Dill
Salt Och Peppar (Efter Tycke Och smak)
10 st Medel Stora Potatisar

Gör så här

Koka potatisen tills den är igenom kokt, häll av vattnet men spara ca 1 dl till senare (lägg i en klick smör och lite dill under locket).

Stek tärnade fisken och rotfruktmixen med en klick smör med salt och peppar tills dem fått färg.

Häll i fisksoppan och buljong blanda och tillsätt frysa räkorna när det är ca 5 min kvar (om man tycker att den är för rinnig kan man tillsätt potatis vattnet då potatis stärkelsen hjälper till att binda grytan).

Tillsätt dillen precis innan servering.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.