1 dl fiberris
2 morötter
1 paprika
2 tomater
1 dl majs
1 förpackning svarta bönor
1 tsk paprikapulver
1. Tärna upp grönsaker i små 5 x 5mm stora tärningar
2. Koka riset på låg värme under lock tills ca 8 minuters tillagning återstår, släng då i morotskuberna
3. Koka på svag värme till riset är 3 minuter från färdigt och morotsbitarna börjar bli härligt mjuka, rör då ner sköljda svarta bönor, majs, parika, samt tomater. Krydda med en tsk paprikapulver
4. När riset är färdigt och grönsakerna har blivit varma är maten redo att serveras! Smaklig måltid!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng