200 g smör
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
4,5 dl vetemjöl
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa smör och socker med vaniljsocker fluffigt och vitt. Tillsätt vetemjölet och vispa på låg hastighet tills du har en smulig massa.
3. Forma degen till en boll och baka ut kakor genom att dela den i 2 delar, rulla varje del till en rulle och skära i lagom tjocka skivor. Lägg dem på bakpappersklädd plåt och grädda ca 8 - 10 minuter. Kakorna ska inte få någon direkt färg, men kännas lätta.
4. Låt kallna på plåten och förvara sedan torrt.
Ca 30 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk