600 g fläskfilé eller fläskytterfilé
riven smakrik ost
3 dl crème fraîche eller grädde,
eller både och
ca 0,5 dl soya
salt
peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär köttet i skivor och stek i panna på medelstark värme. Salta och peppra.
3. Vänd skivorna i riven ost och lägg i en ugnsfast form. Blanda crème fraîche och soya och häll över filén. Gratinera ca 20 minuter.
4. Servera med grönsallad och pommes frites eller ris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…