Placeholder

Enkel och snabb fläskfilégratäng

Ingredienser

600 g fläskfilé eller fläskytterfilé
riven smakrik ost
3 dl crème fraîche eller grädde,
eller både och
ca 0,5 dl soya
salt
peppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skär köttet i skivor och stek i panna på medelstark värme. Salta och peppra.

3. Vänd skivorna i riven ost och lägg i en ugnsfast form. Blanda crème fraîche och soya och häll över filén. Gratinera ca 20 minuter.

4. Servera med grönsallad och pommes frites eller ris.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.