1 kg benfritt nötkött
2 gula lökar
4 dl vatten
2 köttbuljongtärningar
0,5 tsk svartpeppar
2 msk soya
2 dl crème fraîche
500 g rotfrukter
1 msk vetemjöl
1 dl hackad persilja
ev salt
1. Skär köttet i små bitar. Skala och hacka löken. Koka upp vattnet. Lägg i buljongtärningarna, svartpeppar, soya, kött och lök. Låt koka 45 minuter.
2. Skala och strimla rotfrukterna under tiden. Tillsätt dem och crème fraîche till grytan. Red av med mjöl utrört i litet vatten och låt grytan koka ytterligare 5 - 10 minuter. Tillsätt persilja och ev mer salt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk