3 dl socker
1,5 msk vaniljsocker
1 krm salt
1,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
2 ägg
100 g smält smör
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Lägg alla ingredienser i en skål. Rör sedan ihop allt. Vispa inte.
3. Häll smeten i en springform och grädda ca 30 minuter. Låt svalna en stund före servering, så blir den litet fastare.
4. Kakan är god tillsammans med frukt i sockerlag och vispad grädde.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk