Placeholder

Currydoftande fläskgryta

Ingredienser

500 g fläskfilé
2 gula lökar
1 äpple
2 gröna paprikor
1 - 2 msk curry
3 msk mango chutney
4 dl kokosmjölk

Gör så här

1. Tärna köttet i kuber. Hacka löken. Skala och tärna äpplet. Skär paprikorna i stora bitar.

2. Fräs köttet i olja i en stekpanna. Tillsätt curry och lök. Fräs tills allt blivit gyllene. Låt äpple och paprika fräsa med några minuter.

3. Blanda i mango chutney och kokosmjölk. Låt puttra under lock 30 - 40 minuter. Smaka av med salt.

4. Servera med ris eller pasta och mango chutney.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr