Placeholder

Curry- och kasslergratäng med potatis

Ingredienser

8 - 10 stora mjöliga potatisar
1 liten gul lök
400 g kassler
5 dl vispgrädde
0,5 - 1 msk gul curry
salt
peppar
2 pressade vitlöksklyftor
riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Strimla kasslern tunt. Skala och skiva potatisen tunt. Finhacka löken. Varva sedan potatis, kassler och lök och pressa i vitlöken.

3. Häll grädden i en skål med curry, salt och peppar och häll detta över gratängen. Ställ in i ugnen ca 40 minuter, ta ut och toppa med god riven ost. Ställ in i ugnen igen 10 - 15 minuter.

4. Servera med sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr