Placeholder

Cremiga Laxnötter

Ingredienser

4 Bitar Lax
3dl Vispgrädde
1,5dl Creme Fraiche
4msk Grön Pesto
Lite Körsbärstomater
Lite Pinjenötter
Salt
Peppar

Gör så här

1. Ugn 180 grader.

2. Värm upp kastrull med grädde, creme fraiche, grön pesto, salt och peppar.

3. Lägg i laxen i ugnssäker form.

4. Häll sås över fisk, skiva tomater, ställ in i ugnen i 30 min.

5. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna.

6. Strö över nötterna vid servering till ris.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Inkokt lax med dillmajonnäs

https://www.koket.se/anette_rosvall_och_emma_hamberg/varmratter/fisk_och_skaldjur/inkokt_lax Koka upp vattnet med löken och resten av ingredienserna. Lägg laxfilén i en ugnsfast…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.