250gr 70% Mörk Choklad
5 ägg
1krm Salt
1tsk Rivet Apelsinskal
Smör Till Formen
Vispa äggvitorna med saltet till hårt skum
Smält chokladen i vattenbaserat
Tillsätt 1tsk apelsinskal
Låt stå i 2-3 min
Vänd försiktigt ner äggulorna i smeten och sedan äggvitorna
175gr 20 min iugnen
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk