Placeholder

Chokladkakor med flingsalt

Ingredienser

100 g mjukt smör
0,75 dl muscovadosocker
2 msk kallt kaffe
2,5 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
0,5 tsk bakpulver
ägg till pensling
flingsalt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Rör smör och muscovadosocker krämigt. Tillsätt kaffet. Blanda de torra ingredienserna och rör ned dem i smörblandningen.

3. Arbeta ihop till en smidig deg och dela den i 2 delar. Rulla till längder och lägg på en bakpappersklädd plåt.

4. Platta till rullarna och pensla med uppvispat ägg. Strö över litet flingsalt. Grädda mitt i ugnen ca 14 minuter och skär till sneda kakor genast när du tar ut plåtarna. Låt svalna på galler.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.