4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1,5 dl kakao
1 tsk bikarbonat
125 g osaltat smör i tärningar
2,5 dl socker
4 lätt vispade ägg
2 dl gräddfil
1. Sätt ugnen på 175 grader. Pensla en 23 cm form med smält smör eller olja.
2. Häll mjöl, bakpulver, kakao, bikarbonat, smör och socker i matberedare (eller använd elvisp och bunke) och kör tills smeten är finkornig.
3. Tillsätt ägg och gräddfil växelvis och kör tills smeten är slät.
4. Häll smeten i formen och grädda ca 45 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk