Placeholder

Cheddarmakaroner med köttfärs

Ingredienser

3 dl pasta, gärna makaroner
1 msk olivolja
350 g nötfärs
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
salt
1 finhackad chilifrukt
2 msk paprikapulver
1,5 msk malen spiskummin
oregano
1 burk röda cocktailtomater
1 dl vispgrädde
2 dl kokta kidneybönor
40 g cheddarost
peppar

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisning. Hacka lök och vitlök och fräs i oljan några minuter. Tillsätt köttfärs.

2. Salta och peppra när den är genomstekt och tillsätt chili, kryddor och cocktailtomater. Låt puttra 5 minuter.

3. Tillsätt grädde, bönor och ost. Koka några minuter och häll sedan i de kokta, varma makaronerna. Rör om och ta från värmen. Låt stå några minuter så att pastan får smak av såsen.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.