300 g Bregott
1,5 dl socker
2,5 dl maizena
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda ihop mördegen och trilla till små bollar, som du lägger i t ex engångsformar av aluminium. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
3. Dessa kakor är goda som de är, men även med en klick vispad grädde och färska bär eller dulce de leche och bananskivor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar