Blåmögelbollar i krossade pepparkakor

Ingredienser

200 g blåmögelost
1-2 msk smetana eller crème fraiche (crème fraiche ger syrligare bollar)
½ apelsinjuice / zest
50 g pepparkakor

Gör så här

Läraren och matbloggaren Linda Råbergs juliga blåmögelbollar rullade i pepparkakskross. Uppskattade tilltugg som går snabbt att göra. Servera med kall Lucia Choklad med en isbit.

1. Mosa osten och rör ihop med smetana/crème fraichen.

2. Krossa pepparkakor med en mixer.

3. Tillsätt zest (apelsin).

4. Gör bollar och rulla dem i krossade pepparkakor.

5. Lägg upp på ett fat och servera.

6. Servera gärna med kall Lucia Choklad med en isbit.

Av: Linda Råberg, lindasmatstuga.se

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.