Biff Rydberg!

Ingredienser

500 gram oxfiléer
750 gram potatisar
4 msk smör

Smörbakta lökar:

200 gram små gula lökar
salt och peppar
50 gram smör
1 dl timjan

Senapsgrädde:

1 dl vispgrädde
2 msk dijonsenap

Till servering:

Bladpersilja
4 st äggulor

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och dela lökarna och lägg dom på en ugnssäker form. Salta och peppra och hyvla över smör och ha på timjan. Tillaga i mitten av ugnen 20-25 minuter. Viska grädden och blanda ner senap. Ställ in i kylen. Skala och skär potatisarna i tärningar. Stek potatisen i smör i en stekpanna. Lägg dem i formen med lökarna och håll varm i ugnen. Salta, peppra och stek köttet 3-4 minuter på hög värme i smör i en stekpanna. Lägg köttet i formen med potatis och lök, garnera med persilja. Servera med senapsgrädden och äggulorna.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.