100 g smör
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 ägg
Fyllning:
3 dl frysta bär, valfria
eller blandade
1. Sätt på ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en springform, ca 24 cm.
2. Smält smöret i en kastrull, dra kastrullen åt sidan och rör ned övriga ingredienser, äggen sist. Häll smeten i formen och strö på frysta bär.
3. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter. Låt svalna och servera kakan med t ex vaniljvisp.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk