150 g smör
1 krm salt
3 msk kakao
2 dl socker
3 ägg
2 dl vetemjöl
Fyllning:
1 stor banan
eller 2 små
1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en smet. Mosa bananen och tillsätt den till smeten.
3. Rör bara precis så mycket att smeten blir marmorerad. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm.
4. Grädda längst ned i ugnen 20 - 25 minuter. Låt den svalna i formen. Servera med vispad grädde eller vaniljglass.
12 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk