3 st banan(er), mogna
5 st ägg
100 gram hasselnötsmjöl
150 gram mandelmjöl
1,5 tsk bakpulver
1 msk äppelcidervinäger
1,5 tsk salt
1 handfull valnötter, grovt hackade
Sätt ugnen på 175 grader och klä en avlång form med bakplåtspapper.
Rör i hop smeten i en matberedare (valnötterna sist) och häll i bakformen.
Grädda i ugnen ca 55 minuter. Kontrollera med en provsticka i mitten, så att brödet är torrt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…