Bananbröd – gluten- & mjölkfritt

Ingredienser

3 st banan(er), mogna
5 st ägg
100 gram hasselnötsmjöl
150 gram mandelmjöl
1,5 tsk bakpulver
1 msk äppelcidervinäger
1,5 tsk salt
1 handfull valnötter, grovt hackade

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader och klä en avlång form med bakplåtspapper.

Rör i hop smeten i en matberedare (valnötterna sist) och häll i bakformen.

Grädda i ugnen ca 55 minuter. Kontrollera med en provsticka i mitten, så att brödet är torrt.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.