4 st bakpotatisar
Skagenröra
150 g tofu (naturell eller kräfttofu)
1 rödlök
1 avokado
2-3 msk tångrom
0,5 dl finhackad dill
0,5 dl iMat fraishe
1-1,5 dl majonnäs
limesaft
salt & svartpeppar
Receptet är för 4 personer.
1. Sätt ugnen på 200°. Maggan potatisen runt om. Förvalta i mikron på full effekt 10-15 min.
2. Vänd efter halva tiden. Testa med provsticka. Tillaga ytterliggare 5 min i ugn för ett knaprigare skal.
3. Skär tpfun i 1x1 cm små bitar. Finhacka rödlöken och skär upp avokadon.
4. Lägg ingredienserna i en skål och tillsätt tångrom, dill, iMat Fraiche, majonnäs och blanda runt. Smaka av med limesaft, salt och svartpeppar. Fyll potatisarna med smör, skagenröra och sallad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…