Bakas potatis med skagenröra

Ingredienser

4 st bakpotatisar
Skagenröra
150 g tofu (naturell eller kräfttofu)
1 rödlök
1 avokado
2-3 msk tångrom
0,5 dl finhackad dill
0,5 dl iMat fraishe
1-1,5 dl majonnäs
limesaft
salt & svartpeppar

Gör så här

Receptet är för 4 personer.

1. Sätt ugnen på 200°. Maggan potatisen runt om. Förvalta i mikron på full effekt 10-15 min.

2. Vänd efter halva tiden. Testa med provsticka. Tillaga ytterliggare 5 min i ugn för ett knaprigare skal.

3. Skär tpfun i 1x1 cm små bitar. Finhacka rödlöken och skär upp avokadon.

4. Lägg ingredienserna i en skål och tillsätt tångrom, dill, iMat Fraiche, majonnäs och blanda runt. Smaka av med limesaft, salt och svartpeppar. Fyll potatisarna med smör, skagenröra och sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.