2 dl gröna ärter
2 dl finhackade morötter
70 g tärnat bacon
0,25 gul lök
1 msk smör
1 nypa socker
salt
peppar
1. Fräs bacon och hackad lök i smör på hög värme ca 1 minut. Tillsätt ärter och morötter, sänk värmen och tillaga på låg värme tills morötterna är mjuka.
2. Sockra, salta och peppra tills det blir en bra smakbalans.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…