Arrakas – Greek Peas With Potatoes

Ingredienser

250 grams frozen peas
1 small onion
3-4 tbsp olive oil
1/2 cup concentrated tomato juice
2 1/2 cups of water
2 tbsp dill
1/2 tsp salt
1/4 tsp pepper
1/2 square vegetable knorr

2-3 potatoes
1/2 cup water or more

Gör så här

2-3 servings

1. Chop the onion and dill and put in a cooking pot together with the oil, tomato juice, water, salt, peppar, knorr and the peas.

2. Bring to boil under lid. Lower the heat and let boil for 30 minutes.

3. Chop the potatoes in 4 pieces each and add to the pot along with more water. Boil for another 30 minutes or more.

4. Keep track on the water level because you might need more water if the sauce is not loose enough and then you might end up burning the pot. And the opposite.. If there is too much water just boil it longer without lid until the consistency is something between a soup and a sauce.

5. Let cool and serve with bread and maybe a slice of feta!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.