3 äpplen
1 msk + 1,5 dl strösocker
1 ägg
1,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
1 dl kokhett vatten
Sätt ugnen på 200° C.
Skär äpplen i tre cm tjocka kuber och lägg i en rund form ca 23 cm i diameter. Strö 1 msk socker över äpplena.
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.
Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i ägg-blandningen.
Sprid smeten över äpplena och häll över 1 dl kokhett vatten.
Grädda kakan mitt i ugnen i 25-30 min.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk