Placeholder

Ann-Louise knäckkladdkaka

Ingredienser

100 gram smör
3 dl socker
1 1/2 dl mjöl
4 msk kakao
1 1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 ägg
200 gram hackade nötter

Glasyr:
1 dl socker
1 dl ljus sirap
1 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
1 tsk smör

Gör så här

Blanda alla torra ingredienser
Häll i smöret och äggen
Rör runt smeten och häll i smord form
Häll nötterna på kakan
Grädda kakan 175 grader ca 25 minuter
Gör glasyren och häll på kakan
Grädda 175 grader ca 7 minuter tills knäcken bubblar

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr