Placeholder

Amerikanska hallonpannkakor

Ingredienser

2 ägg
1 msk socker
1,5 tsk bakpulver
1 krm salt
3 dl vetemjöl
3 dl mjölk
3 dl hallon, färska eller frysta
smör till stekning

Gör så här

1. Vispa ägg och socker litet luftigt. Blanda bakpulver, salt och vetemjöl och rör ned det i äggsmeten tillsammans med mjölken.

2. Rör om till en slät smet, men vispa inte länge. Blanda försiktigt ned bären.

3. Värm upp en plättlagg eller vanlig stekpanna och lägg i en klick smör. Häll i smet och grädda på medelvärme. Passa så att det inte bränns. Stek någon minut på varje sida och vänd dem när de fått fin färg.

Ca 20 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.