2 ägg
1 msk socker
1,5 tsk bakpulver
1 krm salt
3 dl vetemjöl
3 dl mjölk
3 dl hallon, färska eller frysta
smör till stekning
1. Vispa ägg och socker litet luftigt. Blanda bakpulver, salt och vetemjöl och rör ned det i äggsmeten tillsammans med mjölken.
2. Rör om till en slät smet, men vispa inte länge. Blanda försiktigt ned bären.
3. Värm upp en plättlagg eller vanlig stekpanna och lägg i en klick smör. Häll i smet och grädda på medelvärme. Passa så att det inte bränns. Stek någon minut på varje sida och vänd dem när de fått fin färg.
Ca 20 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk