4 st aprikoser
2 dl rågflingor
2 dl havregryn
4 msk solroskärnor
2 msk linfrön
2 msk sesamfrön
Lite havssalt
1. Klipp ner frukten och lägg den i en kastrull ihop med säd och fröer.
2. Täck med kallt vatten och ställ in i kylskåpet över natten.
3. Häll på lite mer vatten på morgonen och en nypa salt.
4. Koka upp och låt sjuda i ca 4 minuter.
5. Servera med mjölk och en god fruktkompott.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…