Placeholder

Wienerbiff

Ingredienser

4 skivor utskuren biff
salt
vitpeppar
1 msk smör
1 msk olja
4 citronskivor

Aromsmör:
2 msk smör
1 msk riven pepparrot
hackad persilja

Gör så här

1. Rör smöret till aromsmöret och tillsätt pepparrot och rikligt med persilja. Forma smöret till en rulle och lägg den i kylskåpet.

2. Hetta upp steksmöret och lägg i de kryddade biffarna. Låt dem bryna 2 - 4 minuter/sida, beroende på tjocklek, och lägg sedan upp dem på varmt serveringsfat.

3. Skär aromsmöret i 4 skivor och dekorera med smörslantarna på citronskivor.

4. Råstekt potatis eller pommes frites är delikat till, men också kokta grönsaker eller en sallad, gärna tomatsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.