Placeholder

Vivis tonfiskröra

Ingredienser

1 burk tonfisk
3 hårdkokta ägg
ca 3 msk majonnäs
ca 3 msk chilisås
1 stor finhackad gul lök
ca 1 tsk senap
rikligt med hackad dill
salt
peppar

Gör så här

1. Finfördela tonfisken med de hårdkokta äggen. Rör ned lökhacket och bind ihop det hela med majonnäs och chilisås.

2. Smaka av med senap och kryddor och rör ned dillen.

3. Servera röran med smörstekt bröd eller tunnbröd.

4 - 6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.