1 burk tonfisk
3 hårdkokta ägg
ca 3 msk majonnäs
ca 3 msk chilisås
1 stor finhackad gul lök
ca 1 tsk senap
rikligt med hackad dill
salt
peppar
1. Finfördela tonfisken med de hårdkokta äggen. Rör ned lökhacket och bind ihop det hela med majonnäs och chilisås.
2. Smaka av med senap och kryddor och rör ned dillen.
3. Servera röran med smörstekt bröd eller tunnbröd.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…